Olen ollut jo  muutaman vuoden eläkkeellä. Ammatiltani olen sairaanhoitaja ja olen ollut töissä eri puolella Suomea. Tunnen silti aina olevani kainuulainen;  Kajaanista, kun olen lähtöisin.

Vapaaehtoistyö on aina ollut mukana vapaa-ajassani,esim: sotilaskoti, SPR, nuorten leskien vertaistukitoiminta jne. Musiikki on yksi rakkaimmista harrastuksistani. Joulumusiikki, kauneimmat joululaulut ja konsertit luovat  joulutunnelmaa. Joulun tunnelmointini alkaa yhden orkesterin joulukonsertista ja toisen orkesterin säestämästä. Tässä muutama joulukappale Tikkurilan Soittokunnan eli Tixibandin esittämänä. Sen johtajana Kimmo Nurmi ja minä olen soittamassa mukana.

 

Oi jouluyö

Lapsuusjoulut

Maa on niin kaunis

Täällä Pohjantähden alla

Valkea joulu

Hoosianna

 

Jouluisin terveisin Anna-Maija

Kirjoittaja on LähiVerkon sisältötutor ja mukana esimerkiksi Netikäs-materiaalin teossa sekä uudessa Muruset-pilotissa.

2 kommenttia - Keskustele aiheesta