LähiVerkko-projektin sivuilla julkaistaan blogia, jossa kirjoitetaan tietotekniikkaan liittyvistä aiheista ja ilmiöistä. Blogit ovat sosiaalisessa mediassa suosittu tapa kertoa kokemuksistaan, mielipiteistään ja välittää tietoa. Blogien kommenttipalstoilla käydään myös keskusteluja kirjoituksen aiheista. Kiinnostavimpia blogitekstejä jaetaan verkossa ahkerasti ja niille voi kertyä valtava määrä lukijoita, paljon enemmän kuin esimerkiksi perinteisille sanoma- tai aikakauslehtien jutuille.

Suomen juhlavuoden tunnelmissa etsimme LähiVerkon blogiin kirjoituksia, jotka käsittelevät jostain näkökulmasta teknologian ja tietotekniikan muutosta ihmisten arjessa. Miten maailma on muuttunut elinaikanamme? Miten maailma on muuttunut Suomen itsenäisyyden aikana teknologian näkökulmasta? Digitalisaatio ei ole vain nykyaikaa, vaan asiat ja työt ympärillämme ovat sähköistyneet useiden vuosikymmenien ajan. Mitä ajatuksia eläkeläisellä on tästä muutoksesta?

Kirjoitus voi olla kertomus, pakina, novelli tai vaikka runo. Muoto ja sana ovat vapaa. Kuvia otetaan myös mielellään mukaan elävöittämään tekstiä. Muistathan huolehtia, että tekijänoikeuden ovat kunnossa lähettämiisi kuviin (kuvien tekijänoikeuksista voi lukea lisää täältä).

Jos aihe innostaa kirjoittamaan ja haluaisit saada tekstisi julkaistua verkossa, niin ota yhteyttä LähiVerkkoon sähköpostitse lahiverkko@elakeliitto.fi. Autamme tarvittaessa muokkaamaan tekstiä ja kommentoimme sitä. Tekstin voi lähettää meille sähköpostilla tai tarvittaessa myös paperiversiona osoitteeseen:

  • LähiVerkko-projekti
  • Eerikinkatu 28
  • 00180 Helsinki

Julkaisemme kirjoituksia vuoden aikana LähiVerkon blogisivulla www.lähiverkko.fi/blogi. Ensimmäisen aiheeseen liittyvän kirjoituksen julkaisimme joulukuussa, voit lukea sen täältä. Kirjoituksesi julkaistaan nimimerkillä halutessasi.

Kirjoittamisiin!

Ei kommentteja - Keskustele aiheesta