”Tutustuimme jo muutama vuosi sitten, mutta varsinainen ystävyytemme taitaa olla vain n. kolmen vuoden ikäinen. Silloin aloimme tapaamaan useammin ja pitämään yhteyttä melkeinpä päivittäin. Olen viettänyt seurassasi mukavia hetkiä ja sinun kauttasi tiedän paremmin kuin ennen mitä muille ystävilleni kuuluu. Saan nähdä heidän lomakuvansa jo heidän  matkansa aikana. Voin olla heihin yhteydessä kellon ajasta riippumatta, silloin kun itselleni sopii. Mukana on ollut tietysti hieman hankaluuksiakin. En saa aina lähettämiäsi videoita katsotuksi ja se minua tietysti harmittaa.

Viime aikoina olen oppinut kauttasi jotain uutta. Aikaisemmin en ole pelannut nettipelejä kanssasi, mutta nyt olen tutustunut siihen ja iloitsen saadessani ystäviltäni elämiä ja heidän pyyntöjään.  Voin myös seurata heidän edistymistään peleissä ja yrittää tavoittaa heidän tasojaan ja pisteitään.

 

Suljetussa ryhmässä suunnittelimme naisten iltoja. Kerran kuussa teemme yhdessä jotain kivaa. Kasvokkain kohtaaminen on verkkoystävyyden osa.

Suljetussa ryhmässä suunnittelimme naisten iltoja. Kerran kuussa teemme yhdessä jotain kivaa. Kasvokkain kohtaaminen on verkkoystävyyden osa.

Siinä on lisäohjelmaa päivieni piristykseksi. Olen tietoisesti kauttasi yhteydessä vain sellaisten henkilöiden kanssa jotka todella tunnen.

Olet ollut minulle monen yksinäisen illan pelastaja, ystäväni Facebook.

Nimimerkki yksinäinen leski”

Anna-Maija Muromaa
Kirjoittaja on LähiVerkon sisältötutor.

2 kommenttia - Keskustele aiheesta