LähiVerkko järjestää itse ja yhteistyössä verkkokursseja vielä syksyllä 2017. Kurssit ovat pääsääntöisesti suunnattu ikäihmisille, mutta kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita hakemaan mukaan.

28.9. alkaa syksyn Netikäs –verkkokurssi (vain kurssille hakeneille)
Netikäs on kuusiosainen materiaali mediasivistysaiheista, kuten sosiaalisesta mediasta, verkossa toimimisesta, tekijänoikeuksista ja tietoturvasta. Verkkokurssilla opitaan, keskustellaan ja tutustutaan aiheisiin pienessä ryhmässä.  Verkkokurssi järjestetään seitsemänä peräkkäisenä torstaina 28.9.2017 alkaen. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: http://lahiverkko.fi/netikas-verkkokurssi/.

10.10. alkaa nettiopastajien perehdytys -verkkokurssi
Nettiopastajat ovat vapaaehtoisia, jotka auttavat toisia ikäihmisiä tietotekniikan ja internetin käytössä. LähiVerkko on järjestänyt perehdytystilaisuuksia ympäri Suomea ja tarjoaa nyt mahdollisuuden osallistua perehdytykseen myös verkon kautta. Perehdytyskurssin päivät ovat 10.10.2017, 12.10.2017 ja 17.10.2017 klo 9:00-11:30. Tietoa kurssille hakemisesta saa myöhemmin LähiVerkon sivuilta.

Eläkeliiton auttavan vapaaehtoistoiminnan peruskurssi verkossa
Peruskurssi auttavaa vapaaehtoistoimintaa Eläkeliitossa tekeville, sopii erityisesti nettiopastajille. LähiVerkko toteuttaa syksyn kurssin yhteistyössä Eläkeliiton apunen-toiminnan kanssa. Vaatii ennakkoilmoittautumisen. Tarkempi ajankohta ja hakuohjeet ilmoitetaan sekä LähiVerkon että apunen-toiminnan sivuilla (apunen.net) myöhemmin Voit kysellä kurssista myös LähiVerkosta Ida-Maria Pankalta ja apunen-toiminnasta Katja Hariselta.

Katso ohjeita sekä syksyn webinaarilista sivulta lahiverkko.fi/webinaarit/.